Intro/Handledarkurs

Pris: Det ursprungliga priset var: 500 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr. /deltagare

Handledarkurs även kallad introduktionsutbildning

Du som ska övningsköra privat för personbil (behörighet B) behöver gå en introduktionsutbildning/handledarkurs innan du kan börja övningsköra. Se Transportstyrelsen. Det är samma introduktionsutbildning/handledarkurs för den som ska vara handledare och för eleven, men de behöver inte gå vid samma tillfälle. Det räcker att handledaren har gått utbildningen en gång, även om hen ska ha flera elever.

Handledarkursen hålls i trafikskolans lokaler på Härjedalsgatan 14 BV Insläpp ca 15 minuter innan kursstart. Vid kurstillfället måste identifikationen styrkas med giltigt legitimation, körkort eller pass.

Om du inte kommer på bokad tid utan att meddela oss så debiteras du fullt pris. Avbokning ska ske senast kl 13.00 vardagen före kurstillfället. Vid sjukdom sker ingen debitering mot uppvisande av sjukintyg.

Kursen hålls endast på Svenska!

Det bjuds på fika i pausen.

Boka för en (1) deltagare i taget: Fyll i deltagarens fullständiga namn, personnummer & e-post.

Bokar du för flera? upprepa bokningen för varje deltagare.

Pris: Det ursprungliga priset var: 500 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr. /deltagare

Deltagare

*
*
*
Bokar du för flera? upprepa bokningen för varje deltagare.
betalsätt_fred_trafikskola_nets_zaver_sv

 

Handledarkursen/Introduktionsutbildningen är ca 3 timmar lång, består av föreläsningar, gruppdiskussioner och avslutas med en frågestund. Kursen hålls på svenska och registreras hos Transportstyrelsen senast vardagen efter kursen kl 13:00 och gäller i fem år från den dag utbildningen genomfördes, både för handledaren och för eleven.

Eleven måste vara minst 15 år och 9 månader för att få gå utbildningen.

Kursen hålls på svenska.