Körkortsutbildning Erbjudande

20% rabatt: 13100 kr41900 kr ( tom 240714)

Låt oss hjälpa dig på vägen mot körkort med ett körkortspaket till specialpris!

KÖRLEKTIONER – KÖRKORTSTEORI – RISKUTBILDNINGAR

För bästa resultat under din körkortsutbildning rekommenderar trafikverket att du kombinerar privat övningskörning, (mängdträning) med Professionella Körlektioner. Fred trafikskola utbildar med både manuell och automatväxlad personbil, behörighet B för nybörjaren och för dig som kört tidigare. Hos oss kan du boka körlektioner 7 dagar i veckan 05:40 – 20:30, alla tider samma pris!.

betalsätt_fred_trafikskola_nets_riverty_zaver_sv

Ditt köp måste förbrukas i sin helhet inom 6 månader från inköpsdatum. 

Innehåll Körkortsutbildning

 • Ett antal professionella körlektioner för antingen automatväxlad eller manuell personbil, behörighet B. 

Innehållet i en körlektion följer den utbildningsplan som körskolan har anmält till och fått godkänd av Transportstyrelsen. Vi övningskör i Vällingby, Nälsta, Vinsta, Skälby, Hässelby, Spånga och Barkarby och i uppkörningsområdet runt förarprövarkontoret i järfälla.

Komplett teoribok med den körkortsteori du behöver kunna för körkort, personbil (B). Ingen annan körkortsbok behövs. Gör obegränsat med körkortsprov och testa dig med teorifrågor som motsvarar det riktiga kunskapsprovet. Alla teorifrågor har förklaringar som kan ge dig bättre kunskap snabbare.

Riskettan är en lärarledd föreläsning på ca 3 timmar som ska ge dig kunskap och insikt i hur alkohol, droger och trötthet samt andra beteenden och faktorer påverkar körförmågan.

Risk2, Halkbanan, ger eleven kunskap om hur halt underlag påverkar körningen och hur förare kan tackla och undvika riskfyllda situationer genom att agera förebyggande och bokas hos Bromma halkbana när trafikläraren bedömer att körkortseleven har uppnått tillräckliga körkunskaper.

SLUTSPURT MOT KÖRPROVET

Detta paket kan kombineras med Slutspurt för att skapa ett komplett Körkortsutbildning med planering och bokning av FÖRARPROVET. Paketet innehåller finslipning och skolprov samt uppkörning med trafikskolans bil. En körkortsutbildning kan göras intensiv med upp till 4st körlektioner per dag men är ingen garanti för godkänt förarprov.

Hur många körlektioner Ska jag köpa?

Hur många körlektioner som en körkortselev kan behöva är högst individuellt men det kan vara smart att köpa fler för att vara säker på att bli välutbildad innan körprov.

Det är viktigt att körkortseleven förstår trafikregler och hur man ska agera säkert i olika situationer på vägen. Genom att ha kunskap om teoretiska aspekter såväl som praktiska färdigheter kan körkortseleven öka sin chans att bli en säker och ansvarsfull bilförare. Att vara medveten om omgivande fordon och trafikanter, att vara uppmärksam och ta rätt beslut i realtid är avgörande för att undvika potentiella faror och främja en tryggare trafikmiljö för alla. Med rätt inställning, övning och respekt för trafikreglerna är det möjligt att bli en skicklig bilförare och bidra till att minska antalet olyckor på vägarna.

 • Intro, Handelarkurs, introduktionsutbildning
  Pris: Det ursprungliga priset var: 500 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr. /deltagare
  ANPASSA & KÖP Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
 • Riskutbildning 1, Riskettan, riskutbildning1-riskettan
  Pris: Det ursprungliga priset var: 800 kr.Det nuvarande priset är: 696 kr. per deltagare
  ANPASSA & KÖP Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
 • fred_trafikskola_vällingby_ risk2, Halkbanan
  Pris: 3160 kr3260 kr inkl utbildningskontroll
  ANPASSA & KÖP Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
 • fred_trafikskola_vällingby_prova-på lektion
  Pris: Det ursprungliga priset var: 500 kr.Det nuvarande priset är: 399 kr.
  ANPASSA & KÖP Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan