Meny Stäng

Lån av Bil vid Körprov

1700 kr

Lån av bil vid körprov inkl 60 minuters uppvärmning från Vällingby till Järfälla.

För att öka körkortselevens  chanser att bli godkänd vid sitt körprov kan körkortseleven välja att låna trafikskolans bil vid sin uppkörning. Då får körkortseleven möjlighet att köra upp i en bil som körkortseleven känner och hittar i. För att få låna trafikskolans bil vid ett körprov måste körkortseleven låta trafikskolan boka uppkörningstid samt få godkänt under en körkortsutbildning eller vid en utbildningskontroll där vi bedömer om du är redo och kommer att bli godkänd vid ditt körprov.

Fred Trafikskola kan boka körprov i Järfälla eller i  Sollentuna. I priset ingår minst 40 minuters uppvärmning från Trafikskolan.

Är körkortseleven färdigutbildad räcker det med en utbildningskontroll  för att få boka körprov med lån av trafikskolans bil MEN datum för prov beror på körkortseleven status hos trafikverket, om körkortseleven kört upp tidigare och inte fått godkänt, och vad det finns för tider att boka när vi loggar in och söker bokning med körkortselevens personnummer.

Alla körkortselever har 2 st företräden vid bokning av förarprov men en väl förberedd och färdigutbildad körkortselev ska klara sitt körprov på första försöket.

Platser tillgängliga

Inskrivning/Anmälan

*
*
*
*
Kategori:

Du gillar kanske också…