Fred Trafikskola i Vällingby

 Härjedalsgatan 7a, Vällingby 

Besöks & Telefontider:

Måndag – Torsdag 11:00 – 18:00
Fredag 11:00 – 15:00

08 695 69 55

info@fredtrafikskola.se

 Fred Trafikskola i Vällingby

 Härjedalsgatan 7a, Vällingby

Besöks & Telefontider:

Måndag – Torsdag 11:00 – 18:00
Fredag 11:00 – 15:00

Lån av Bil vid Körprov

Lån av bil vid körprov

För att öka körkortselevens  chanser att bli godkänd vid sitt körprov kan körkortseleven välja att låna trafikskolans bil vid sin uppkörning. Då får körkortseleven möjlighet att köra upp i en bil som körkortseleven känner och hittar i. För att få låna trafikskolans bil vid ett körprov måste körkortseleven låta trafikskolan boka uppkörningstid samt få godkänt vid en utbildningskontroll där en trafiklärare bedömer om körkortseleven är redo och kommer att bli godkänd vid sitt körprov.

Fred Trafikskola kan boka körprov i Järfälla eller i  Sollentuna.

I priset ingår ca 40 minuters uppvärmning från Trafikskolan. Ska INTE ses som en sista körlektion!

Utbildningskontroll

En utbildningskontroll bokas senast 3 dagar innan bokat körprov. Om körkortseleven inte får godkänt eller vi inte kan bedöma körkortselevens körförmåga kommer körkortselevens körprov att bokas av.

Är körkortseleven färdigutbildad räcker det med en utbildningskontroll  för att få boka körprov med lån av trafikskolans bil MEN datum för prov beror på körkortseleven status hos trafikverket, om körkortseleven kört upp tidigare och inte fått godkänt, och vad det finns för tider att boka när vi loggar in och söker bokning med körkortselevens personnummer.

Alla körkortselever har 2 st företräden vid bokning av förarprov men en väl förberedd och färdigutbildad körkortselev ska klara sitt körprov på första försöket.

Pris: 1700 kr

Artikelnummer S00005 Kategori
Utbildningskomtroll

Krävs för alla körkortselever som inte tidigare tagit körlektioner hos Fred Trafikskola

Jag har uppnått kraven under en körkortsutbildning eller utbildningskontroll.

Körkortselev

Är du en ny körkortselev hos Fred Trafikskola?
Körkortselev
000000-0000

Var noga med att fylla i rätt personnummer. Identiteten måste styrkas med giltig legitimation, pass eller Freja-ID i samband med första besöket på trafikskolan.

Order total: