Meny Stäng

Riskutbildning 2, Risk2, Halkbanan

Pris: 2200 kr

Riskutbildning 2, Risk2, Halkbanan, är en obligatorisk del av körkortselevens körkortsutbildning och handlar om hastighet, säkerhet och körning vid olika väg- och väderförhållanden.

Risk2, Halkbanan ska ge körkortseleven kunskap om hur halt underlag påverkar körning och hur man som förare kan tackla och undvika riskfyllda situationer genom att agera förebyggande. Utbildningen börjar med en teoretisk genomgång och diskussion.

Körkortseleven kommer därefter att få praktisera körning på halkbana och känna på hur bilen reagerar på olika slags underlag och förutsättningar. Under utbildningen åker körkortseleven tillsammans med upp till tre andra körkortselever samt en trafiklärare i en bil.

Innan du kan boka tid för Risk2, Halkbanan måste du uppnå tillräckliga körkunskaper. Det betyder att körkortseleven måste vara inskriven och aktiv elev hos Fred Trafikskola. Vilket innebär att en ny körkortselev måste boka en utbildningskontroll så att vi kan bedöma att hen är redo, innan vi kan boka plats för halkbanan.

Riskutbildning 2, Halkbanan är en kurs som genomförs hos Bromma Halkbana Linta gårdsväg 25, 168 74 Bromma. Åker du kollektivt till Bromma Halkbana, ta buss 117 till Salixvägen. Det är 10-15 minuters promenad från busshållplatsen.

Bromma Halkbana använder sig av automatbilar vid riskutbildning 2. På riskutbildningen är det inget krav på att du kör med växlad bil även om du ska köra upp med en växlad bil.

För att klara denna kurs behöver du kunna förstå vad det handlar om och ta aktiv del i samtal och grupparbeten under hela kursen. Vid kurstillfälle måste identifikationen styrkas med giltigt legitimation, körkort eller pass.

Din närvaro  registreras hos Trafikverket direkt efter avslutad Riskutbildning.

Stockholms Trafikövningsplats AB Bromma Halkbana
Linta gårdsväg 25, 168 74 Bromma. Åker du kollektivt till Bromma Halkbana, ta buss 117 till Salixvägen.
Det är 10-15 minuters promenad från busshållplatsen.

Kom några minuter tidigare för närvarokontroll och tänk på att undvika att skapa trängsel.
Vid kurstillfälle måste identifikationen styrkas med giltigt legitimation, körkort eller pass.

Information in english:

If you take public transport to Bromma Halkbana, take bus 117 to Salixvägen.

It is a 10-15 minute walk from the bus stop.

Arrive a few minutes earlier for attendance checks and remember to avoid creating congestion.
At the time of the course, the identification must be proven with a valid ID, driver’s license or passport.

Ny Körkortselev

Som ny elev krävs att du först klarar en utbildningskontroll nnan vi kan boka dig för Ris2

Registrering

000000-0000
Order total:

Du gillar kanske också…