Fred Trafikskola i Vällingby

 Härjedalsgatan 7a, Vällingby 

Besöks & Telefontider:

Måndag – Torsdag 11:00 – 18:00
Fredag 11:00 – 15:00

08 695 69 55

info@fredtrafikskola.se

 Fred Trafikskola i Vällingby

 Härjedalsgatan 7a, Vällingby

Besöks & Telefontider:

Måndag – Torsdag 11:00 – 18:00
Fredag 11:00 – 15:00

Riskpaket

Riskpaket – De obligatoriska riskutbildningarna

Vårt riskpaket är perfekt för körkortseleven med mycket erfarenhet av bilkörning alternativt körkortseleven som övningskör mycket privat och vill komplettera körkortsutbildningen med de två obligatoriska riskutbildningarna.

I paketet ingår förutom Riskettan och Halkbanan även en utbildningskontroll vilket är en körlektion som består av självständig bilkörning så att en trafiklärare kan bedöma att körkortseleven har nått tillräckliga körkunskaper för att klara av riskutbildning 2.

Under utbildningskontrollen kan körkortseleven även få insikt i vart körkortseleven befinner sig i utbildningsplanen och hur många körlektioner som kan komma att krävas för att körkortseleven ska bli färdigutbildad och bedömas klara sitt körprov.

Innehåll i Riskpaketet:

  • Riskettan
  • Utbildningskontroll
  • Halkbanan

If you need to book Risk One in English leave a note at the checkout. You will bee booked at next avalible date.

Pris: 3679 kr

Artikelnummer Riskpaket Kategorier ,
Kommande kurstillfällen

Kursen hålls i Fred Trafikskolas utbildningslokal på Fjällnäsgatan 8a. Från Vällingby Centrum, genom Solursparken och till höger vid vändplanen. Kom några minuter tidigare för närvarokontroll. Vid kurstillfället måste identifikationen styrkas med giltigt legitimation, körkort eller pass.

Körkortselev

Är du en ny körkortselev hos Fred Trafikskola?
Körkortselev
000000-0000

Var noga med att fylla i rätt personnummer. Identiteten måste styrkas med giltig legitimation, pass eller Freja-ID i samband med första besöket på trafikskolan.

Order total: