korlektioner-korkortsutbilning-stockholmFred Trafikskola i Vällingby, Hässelby, erbjuder körlektioner för manuell och automatväxlad personbil. samt körkortsteori, riskutbildningar och Handledarkurs i Stockholm.

-  till både nybörjaren och körkortseleven med mer erfarenhet. 

Vägen tll körkort - Hässelby

Transportstyrelsens  körkortsutbildningsplan består av 15 moment och körkortseleven förväntas ta sig igenom och lära sig tillämpa samtliga delar både praktiskt och teoretiskt för att få godkänt på sitt Förarprov.

Körkortstillstånd

Innan körkortseleven kan börja övningsköra måste eleven ansöka om och få beviljat ett Körkortstillstånd. Fyll i ansökan digitalt via Transportstyrelsen och komplettera med ett syntest hos en optiker.

Körkortsutbildningsplan

Förutom att lära sig att manövrera bilen måste körkortseleven även lära sig samspelet mellan fordon och trafikanter. Allt för att undvika olyckor och målet är att körkortseleven ska uppnå de krav och bedömningskriterier som ställs på körkortseleven vid körprov.

Intro/Handledarkurs

Obligatorisk utbildning för både körkortselev och handledare inför privat övningskörning, mängdträning, som del av en körkortsutbilding.

Körlektioner

En professionell körlektion hos Fred Trafikskola är fr 60 minuter lång och startar och slutar utanför trafikskolan på Härjedalsgatan 7a i Vällingby. Innehållet i en körlektion följer den utbildningsplan som körskolan har anmält till och fått godkänd av Transportstyrelsen.

Körkortsteori

Fred trafikskola erbjuder digitalt läromedel, för självstudier via Trafikskolaonline.se Läromedlet är välbeprövat och komplett, med körkortsteori, tester och slutprov (över 1000 frågor) samt  integrerat i bokningssystemet.

Lärarledd körkortsteori

Fred trafikskola erbjuder även lärarledd körkortsteori, individuellt eller i grupp.

riskutbildning

Inom utbildningsplanen för svenskt körkort finns två obligatoriska riskutbildningar! Båda måste vara genomförda och godkända innan körkortseleven kan göra sitt kunskapsprov.Bokning av riskutbildning görs i kontakt med trafikskolans personal eller via hemsidan.

Risk1, Riskettan

Lärarledd föreläsning om alkohol droger och risdkfyllda bettenden i trafiken. Riskutbildning 1, Riskettan hålls regelbundet i trafikskolans lokaler. Riskettan på engelska kan bokas på Gillingebanan i Vallentuna.Bokning görs i kontakt med trafikskolans personal eller via hemsidan.